banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mıracle Spor TV Ailesinden Teşekkür..!
banner98

Onlar sahada mücadele ettiler, ter döktüler ve futbolseverlere unutulmaz bir gece yaşattılar.

Biz de, bu güzel gecenin çok daha geniş bir kitleye ulaşması için çalıştık ve ülke spor yayıncılığında bir ilke daha imza attık. Tarih yazdık.

Her açıdan tarihi bir gece oldu.

Final maçının sadece KKTC televizyonlarında değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli spor kanalı olan A Spor’da da yayınlanmasında Miracle Spor TV olarak her türlü imkanı yarattık ve desteği verdik.

Final gecesi KKTC ile aynı anda ve Miracle Spor TV farkıyla Türkiye’deki futbolseverlerin de ekranlarına geldi.

Bu büyük başarının gerçekleşmesinde sonsuz emek harcayıp emek gösteren Miracle Spor TV canlı yayın ekibi gurur duyulacak bir başarıya imza atmıştır.

Bunun bir ilk olduğunun ama asla bir son olmadığının altını çizmek isteriz.

Ülke sporunun gelişmesi ve daha geniş kitlelere ulaşması adına başlatmış olduğumuz çalışmalarımıza daha da artan bir grafik ile devam edeceğiz.

Biz, insanımıza inandık kendimize güvendik.

Ülke sporuna özellikle futbola yapılacak tüm yatırımların, verilecek tüm hizmetlerin mutlaka ve mutlaka bir başarı getireceğine olan inancımız bir an bile olsun azalmadı.

Yaşanan başarı sadece Miracle Spor TV ailesinin değil, bu ülkenin başarıya inanmış olan tüm insanlarınındır.

Başarmaya devam edeceğiz çünkü çalışmaya devam edeceğiz. Kendimize olan güvenimizi, insanımıza olan inancımızla birleştirmeye ve ortaya daha güzel eserler çıkarmaya devam edeceğiz.

Biz bu yola çıktığımızda bize “vazgeç” diyen bir çok kişi olmuştu. Biz onların sesi yerine kendi yüreğimizin sesini dinledik.

Hayallerimizi anlatmanın en doğru yolunun bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek olduğunu çok iyi biliyoruz. Bunu yaşadık.

Bizim çok büyük hayallerimiz var ve bu hayalleri gerçeğe dönüştürmeye başladık.

Daha yürünecek çok yolumuz, altına imza atacağımız sayısız başarı öyküsü var.

Miracle Spor TV’nin girişimleri ve altyapısı desteği ile gerçekleşen Northerland Kıbrıs Kupası final maçı yayını bunların güzel bir başlangıcı olmuştur.

Bir kez daha emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunar, halkımıza olan sevgi ve saygımızla bu yolda daha bir çok yeniliğe ve tarihi başarılara imza atacağımızı değerli kamuoyu ile paylaşırız…

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75