banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Miracle Değirmenlik'te Şok Ayrılık..! Mehmet Bolkan'ın Görevine Son Verildi..!
banner98

Açıklama şu şekilde;

Kamuoyuna önemli açıklama:

Miracle Değirmenlik Spor Kulübü'nün geçtiğimiz sezon Süper Lig'e çıkmasında önemli katkıları bulunan, takımımızı gerçekleştirdiği iki başarılı kamp ile Süper Lig'e en iyi şekilde hazırlayan ve Miracle Değirmenlik takımının başında 9 hafta boyunca başarılı bir performans sergileyen Teknik Direktörümüz Sayın Mehmet Bolkan'a tüm emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. 

Geçtiğimiz Cumartesi Günü Sadık Cemil Stadı'nda Miracle Değirmenlik ve Y. Dumlupınar arasında oynanan Aksa Süper Lig 9. Hafta karşılaşması esnasında bizleri derinden üzen talihsiz bir olay gerçekleşmiştir. Teknik Direktörümüz Sayın Mehmet Bolkan, tribündeki kulüp taraftarlarımızla sözlü tartışmaya girerek sportmenliğe aykırı davranışlarda bulunmuştur. Bizler Miracle Değirmenlik yönetimi ve camiası olarak, büyük rahatsızlık ve üzüntü duyduğumuz bu talihsiz olay neticesinde, Yönetim Kurulu kararı ile kulüp Teknik Direktörümüz Mehmet Bolkan'ın görevine son vermiş bulunmaktayız. Bu kararı Sayın Bolkan'a şahsen bildirmek istesek de kendisi 2 gün boyunca tüm telefon aramalarını yanıtsız bırakmıştır. Teknik Direktör Sayın Mehmet Bolkan'a Miracle Değirmenlik Spor Kulübü ve Törehan ailesine yaptığı tüm katkılar için teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz. Tüm kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Miracle Değirmenlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Törehan ve Miracle Değirmenlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75