banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Minci, Tuzla yolunda..!
banner98

Kıbrıslı Türk Teknik Direktör Hasan Oktay Minci, TFF 1.Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile anlaşmak için İngiltere'den İstanbul'a gidiyor.

Menajer Tekin Birinci aracılığı ile İstanbul ekibi ile görüşen Minci'nin ön görüşmesinin olumlu geçtiği öğrenilirken, tecrübeli isim anlaşmak için İstanbul'a geliyor.

Tuzlaspor yönetimi ile masaya oturacak olan Hasan Oktay Minci, daha önce Afrika'da bir takımda şampiyonluk yaşamış ve ülkemizi gururlandırmıştı.

Geçtiğimiz gün dünyaca ünlü isim Patrick Kluivert ile Adana Demirspor'un arasını yapan Kıbrıslı Türk Menajer Tekin Birinci, bir transferi daha bitirmeye hazırlanıyor.

banner116
Anahtar Kelimeler:
MinciTuzla Yolunda..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75