banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan GG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mevlit” 605 bin TL alacağımız var”
banner98

Programda, federasyon bütçesiyle alakalı şu ana kadar ilk dilim olan 135 binlik bölümü aldıklarını belirten Başkan Mevlit, Spor Dairesi’nden 405 bin lira alacakları olduğuna vurgu yaptı. Mevlit, hakem ücretleri konusunda daha önceki görevlendirmede yapılan protolkolden olan 200 bin liranın da henüz verilmediğini ekledi. 

Basketbol Federasyonu Başkanı, İskele, Girne ve Lefkoşa’da yapılacak 3’e 3 basketbol organizasyonunun Ağustos ayında başlayacağını açıkladı. 

Orhun Mevlit U17 Kızlar Ligi’nin başlangıcını ise 8 Ağustos’ta vereceklerini kaydetti; İskele Gençler Birliği, Leventspor ve Alsancak takımlarının katılacağı lige dördüncü takımın katılması için de çalışıldığını ifade etti. 
Başkan, lig sezon planlaması konusunda da açıklamada bulundu Mevlit bu konuda hafta sonu kulüplerle toplantı yapılacağı haberini de paylaştı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75