banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik PFDKdan Günay Güvençe 2 Maç Men.. Ankaragücü Deplasmanda Güldü.. (01) Sapsızoğlu Muaythai ve MMA Müsabakaları Büyük Bir Coşku ile Yapıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mesarya’dan Değirmenlik’e ağır darbe (3-0)
banner98

Mıracle Değirmenlik ise sergilediği kötü futbolun sonunda zirve yolunda ciddi bir yara aldı. Mesarya’yı galibiyete götüren golleri Ahmet Kara, Mustafa Yaşınses ve Debouto attı.

Yer: Hasan Onalt Stadı

Hakemler: Serhan Şimşek, Yusufcan Dönder, İsmail Egeli

Mesarya: Mehmet, İ.Çıdamlı, Orhan, M.Yaşınses, Salahi, Okan, A.Kara, Sinan, Çağrı, Debouto, Yusuf

Mıracle Değirmenlik: Hasan, Salih, H.Uçar, Burak, Adil, H.Ulukök, Şükrü, Kasım, Semih, Barkın, Ulaş

Goller: 8.Dk Ahmet Kara, 45.Dk Mustafa Yaşınses, 53.Dk Debouto(Mesarya)

Karşılaşma karşılıklı ataklarla başladı. Maçın 8.dakikasında gelişen ani Mesarya atağında Ahmet Kara topu taşıdı kaleye yaklaşık 25 metre mesafede harika bir şutla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın ilk devresinin bitmesine saniyeler kala Salih Say’ın kafa ile geri pas verme düşüncesinde topun kısa düşmesi sonucunda araya giren Mustafa Yaşınses vuruşunu yaptı ve topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. İkinci devreye etkili başlayan Mıracle Değirmenlik oldu ancak Mustafa Yaşınses’in ani bir atakta defansın arkasına harika pasında Debouto topu aldı ve Hasan Piro ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi ve skoru 3-0 yaptı. Maçın geriye kalan dakikalarında her iki tarafın gol atma çabası sonuç vermedi Mesarya takımı sahadan 3-0 galip ayrılmayı başardı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75