banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mesarya yeni sezona hazırlanıyor
banner98

Teknik Direktör Nazım Aktunç yönetiminde antrenmanlarına devam eden sarı kırmızılı takım, sıkı bir hazırlık dönemi geçiriyor. Güç kuvvet ve topla birlikte yapılan çalışmaların yanısıra cross-fit antrenmanları da devam ediyor.

Yeni transferler Kaleci Mehmet Özeralp, Çağrı Kıral ve Ahmet Kara’nın da yer aldığı antrenmanlar, Teknik Direktör Nazım Aktunç, antrenör yardımcıları Ahmet Ercen ve Mehmet Karagil ile kaleci antrenörü Ali İrfan Güneş’ten oluşan teknik kadroyla yapılıyor.

Mesarya Teknik Direktörü Nazım Aktunç, sezon öncesi hazırlıklarla ilgili konuşarak, hedeflerinin kaliteli ve iyi bir takım oluşturmak, göze hoş gelen iyi bir oyun oynamak ve ligin aşağısına düşmemek olduğunu kaydetti. Yabancı transferinde girişimler olduğunu ve yakında kadroya katılım olacağını belirten aktunç, yurtiçinde kısa süreli bir kamp olabileceğini kaydetti. Aktunç sezon öncesinde dokuz hazırlık maçı planladıklarını da aktardı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75