banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Merhumlar Anı Maçı Mehmetçik'te Yapıldı..!
banner98

Cenk Aras Özfuttu'nun yönettiği maçta Mehmet Ekşici ve Yunus Turan yardımcı hakemlik görevini üstlendi. Maçta Ergazi Kulüp Başkanı Derviş Çimer ve Antrenör Cenk Şeren ile Bafra Kulübü Başkanı Bülent Aslan ve Antrenör Abdullah Kılıç da hazır bulundular.

ÖDÜL TÖRENİ

Maçı Tolga Kara'nın kaydettiği iki golle 2-0 Ergazi kazanırken, maç sonrası ödül töreni de yapıldı. Ergazi’den Münür-Hatice Darkot ve Fikret Yağcıoğlu, Bafra’dan Asiye ÇınarTalay-Cengiz Çınar, Yedikonuk’tan Mahmut Köse-Fahri Köse ve Mehmetali Ütenoğlu, Büyükkonuk’tan Erhan Şenoğlu, Mehmetçik’ten Mustafa Sarı, Pamuklu’dan Kerim Yıldız-Barış Yıldız, Çayırova’dan Veysel Coşkun, Kaplıca’dan Emre Genç ve Kumyalı’dan Ahmet Yekta anı maçıyla bir kez daha anılırken kupa ve madalyalar Ergazi Güvenspor Kulübü Kurucu Başkanı Merhum Fikret Yağcıoğlu'nun oğlu Uğur Yağcıoğlu tarafından takdim edildi.

Ergazi Güvenspor Kulüp Başkanı Derviş Çimer de Merhumları bu anı maçıyla bir kez daha andıklarını vurgulayarak, maçı oynayan futbolculara teşekkür etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75