banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor MTG GG Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Maraş Yönetimine Demirbaş Takviyesi..!
banner98

Maraş Gençlik Spor Kulübü başkanı Hasan Oy mevcut yönetim kuruluna önemli isimler takviye etmeye devam ederek kadroyu daha da güçlendirmeye devam ediyor.

Hasan Oy başkanlığında yönetim kuruluna Gazimağusa’nın önemli simalarından Gazimağusa Belediyesi Meclis üyesi Şükrü Demirbaş’ı dahil ederek yönetim kadrosunu genişletirken güçlü isimler dahil edilerek güçüne güç katmaya devam ediyor.

Maraş Gençlik Spor Kulübü başkanı Hasan Oy, önemli isim Şükrü Demirbaş’ın Genel Sekreter olarak yönetim kadrosuna katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, geniş bir yönetim kadrosu ile yola devam edeceklerini söyledi.

Aksa 1. Ligde mücadele eden Ümimar Maraş’ı daha iyi yerlere taşıya bilmek için yönetimi kadrosuna takviyeler yapmaya devam edeceklerini belirten başkan Hasan Oy, ligdeki mücadelemizi de en iyi şekilde göstereceklerini söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75