banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ GG MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Maraş ve Lapta Sessiz Kaldı..! (0-0)
banner98

Stad: Maraş Necip Halil Kartal Stadyumu.

Hakemler: Olgun Canik, Hakan Gök, Buse Bağrıkara.

Maraş: Umut İlgün, Ahmet Hellaç, Ahmet Kıyı, Burak Karabacak, Emir Dolu, Emre Aktaş, Mehmet Ergün Çekiç, Önder Sezar Mangu (62’Oğuzhan Duran), Serkan Tebelleşol, Süleyman Bayır (85’İlhan Kocabaş),Emre Karaciğer.

Lapta: Hakan Kocak, Necip Birinci, Süleyman Batuk, Berkay Paşaoğluları, Orhan Tanık, Hüseyin Konyalıoğlu, Enes Bayram (67’Ahmet Çağer), Aydın Karadaş (90’İsmail Çakır), Göksel Soyer, Selçuk Soyer (90’Asrın Tayyareli), Enes Kubat.

Maraş’ta oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Çekişmeli geçen Maraş-Lapta karşılaşmasında gol her iki tarafta karşılıklı bulduğu pozisyonlarda gole ulaşmadı.

İlk devre’de Maraş biraz daha etkili olsa da kontralarda Lapta’da tehlikeli pozisyonlar yakaladı ama her iki takımda gol bulamadı.

İkinci devrede her iki takımda gol bulmak için çaba gösterdi ama buldukları pozisyonlarda sonuca gidemediler ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

Her iki takımda haftayı 1’er puanla kapattı.

FOTOLAR: SUDE GÖZDEM

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75