banner108
Öne Çıkanlar Mesaryaya tecrübe katacak..! İskeleden Hayati Galibiyet.. (10) Göçmenköy Stadı parkelendi 11 Ekibimiz yarışacak Ölçmen anıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mandrez, Mormenekşe’ye Patladı..! (3-5)
banner98

Yer: Mormenekşe Cemal Balses Stadı

Hakemler: Zekai Töre, Özal Çağlayan, Yusufcan Dönder

Mormenekşe: Ozan, Yasin, Ertan, Atakan, Sami, Mustafa Menekşeli, Tugay, Justice, Ahmet Can, Fetin, Erhan Çınar

Hamitköy: Mahmut, Salih, Hasan, Salih Sakallı, Süleyman Şeb, Altan, Kemal Barbet, Eser, Serhat, Taner, Ersan

Goller: 2.dk Serhat, 6 dk Ersan, 10 dk (P) Süleyman Şeb, 25.dk (P) Altan, 37.dk Süleyman Şeb (Hamitköy) 33 dk – 52 dk. – 56.dk Erhan Çınar (Mormenekşe)

İlk devrede adeta Hamitköy fırtınası vardı.

Maça hızlı başlayan konuk ekip 2 dakikada Serhat 6.dakikada Ersan’ın golleri ile 2-0 öne geçerken 10.dakikada kazandığı penaltıda Süleyman Şeb’in golü ile deplasmanda 3-0 galip duruma yükseldi.

25.dakikada Hamitköy 1 penaltı daha kazandı. Bu kez topun başına Altan Çocuk geldi ve skoru 4-0 yaptı.

Adeta şoka uğrayan Mormenkşe 33 .dakikada golcüsü Erhan ile gol bulup kafasını kaldırmaya çalışsada 37.dakikada yine Süleyman Şeb sahneye çıktı ve ilk devrenin skorunu 1-5 olarak belirledi.

İkinci devrede skoru koruma çalışan ve kontra ataklarla tehlikeli olmaya çalışan Hamitköy karşısında Mormenekşe yine golcüsü Erhan Çınar ile 52 ve 56.dakikalarda bulduğu gollerle umutlarını yeşertti.

Ancak geriye kalan dakikalarda her iki takımda başka gol bulamayınca Hamitköy ilk devrede fırtına gibi estiği deplasmanda ilk galibiyetine imza attı. Mormenekşe ise üst üste 2.mağlubiyetini alarak zirve yarışında yara almaya devam etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75