banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Gökhana 17 Maç Ceza..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mağusa Türk Gücü şampiyonluğa koşuyor (6-0)
banner98

Stat: Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı 

Hakemler: Fehim Dayı, İsmail Egeli, Serdar Gürpınar 

MTG: Ufuk, Emre Kuvevetlişahin, İsaac, Bünyamin, Uğur, Lawrence, (46’ Emre Özsin), Ünal, Mehmet Erol, (69’ Mehmet Gürlü), Mustafa Salk, (58’ Pote), Şenol, Arif, (79’ Eray) 

Cihangir: Mehmet, Mikail, Selçuk, Nurettin, (67’ Ali), Erol, Sercan, Hakan, Yankı, (57’ Taner), Tacettin (57’ Berhan), Muhittin, (78’ Abdurrahman), Babacar

Goller: 40’ Emre Kuvvetlişahin, 56’ Bünyamin, 61’ Arif, 64’ Michael Pote, 87’Eray, 90+2’ Şenol 

AKSA Süper Lig’in 9. haftasının en önemli maçında Mağusa Türk Gücü Cihangir’i konuk etti. Maçın ilk devresi kafa kafaya geçti ve her iki kalede de karşılıklı pozsiyonlar yaşandı. Devrenin bitimine doğru golü bulan Mağusa Türk Gücü, bu golden sonra ikinci yarıya fırtına gibi girerken Cihangir, her geçen dakika oyundan düştü. Rakibin direncinin kırılmasıyla birlikte coşan MTG, ardı ardına bulduğu gollerle rakibini 6-0 mağlup etti. Bu sonuçla Mağusa Türk Gücü puanını 25’e çıkarıp en yakın rakibinden 5 puan farkla zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Ligdeki ilk yenilgisini alan Cihangir ise 18 puanla sıralamada 5. sıraya geriledi. Maçtan notlar 1’: Kazanılan serbest vuruşta Muhittin çok sert vurdu. Ufuk köşeden çıkardı. 12’: Cihangir atağında Yankı sağ çaprazdan sert vurdu. Top direğin yanından z farkla auta çıktı. 18’: MTG atağında Emre Kuvvetlişahin çaprazda karşı karşıya kaldı. Aşırtmak istedi. Kaleci Mehmet çıkardı. 19’: Cihangir atağında Babacar, sağ çaprazdan sert vurdu. Ufuk çıkardı. 28’: Gelişen MTG atağında Mustafa Salk ceza alanı içinde topla buluştu. Vuruşu üstten auta çıktı. 30’: Cihangir’de serbest atışı Muhittin kullandı. Köşeye giden topu Ufuk çıkardı. 40’: Ani gelişen MTG atağında Şenol uzun atılan pasa 2 savunma oyuncusu ile birlikte koştu. Kaleci Mehmet hatalı biçimde topu karşılamak için ceza alanına çıkıp kafa ile topu uzaklaştırmak isterken vuruşu Emre kuvvetlişahin’e geldi. Emre aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-0. 56’: Sağdan kullanılan kornerde Arif’in şutu üst direkten döndü. Dönen topu Bünyamin tamamladı 2-0. 61’: Bir başka korner atışında kaleci Mehmet topu eli ile çeldi. Topla buluşan Arif, mümemmel bir vuruşla topu ağlara gönderdi 3-0. 64’: Savunmadan atılan uzun pasta topla buluşan Michael Pote topu sürüp sert ve düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi 4-0 87’: Nevzat sağdan çalımlarla son çizgiye indi. Yerden pasını Eray plase bir vuruşla ağlara gönderdi 5-0. 90+2’: MTG atağında Şenol, sağ çaprazdan sert ve düzgün vurarak maçın skorunu ilan etti 6-0.

Foto: sude gözdem

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75