banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Karşıyakada İstifa.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Liseler Futbolda Sona Doğru..!
banner98

6 takımın tek devre lig usulüne göre mücadele ettiği 2. Turu lider bitiren Esin Leman Lisesi (ELL), ikinci sıradaki Gazi Mağusa Türk Maarif Koleji (GMTMK), üçüncü sıradaki Bekirpaşa Lisesi (BPL) ve dördüncü sırada yer alan Namık Kemal Lisesi (NKL) yarı finalist oldular.

2.Turun tamamlanmasının ardından puan sıralamasında 1-4 ve 2-3 esasına göre yarı final eşleşmeleri ELL – NKL ile GMTMK – BPL arasında oluştu.

Yarı final karşılaşmaları 11 Ocak Perşembe günü tek maç eleme sistemine göre oynanacak. 12 Ocak Cuma günü yarı final mağlupları üçüncülük maçında, galipler ise şampiyonluk için karşı karşıya gelecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75