banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Göçmenden Teşekkür Mesajı.. Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Geçitkale Canı için Kazandı.. (20)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ligin Zirvesi Antalya'ya Uçuyor..!
banner98

Cihangir 5-10 Ocak tarihleri arasında Antalya kampını gerçekleştirirken Mağusa Türk Gücü ise 4-10 Ocak tarihleri arasında Antalya’da kampta olacak.

Cihangir 21 futbolcuyla Kremlin Palace’ta

15 haftalık ilk devre periyodu sonrasında ilk yarıyı lider olarak kapatan Mesarya ekibi Cihangir bugun başlayacak Antalya kampında çalışmalarını 10 Ocak tarihine kadar sürdürecek.

Antalya Kremlin Palace Hotel'de Teknik Direktör Toygar Davulcu nezaretinde 21 kişilik futbolcu kafilesiyle kamp çalışmalarını sürdürecek olan Cihangir, günde çift idmanla hazırlanacak. Mesarya ekibi kamp süresince bir de hazırlık maçı oynayacak.

Mağusa Türk Gücü ise Antalya’ya uçtu

AKSA Süper Lig’de şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından Mağusa Türk Gücü’nün Antalya kampı bugün başladı. 10 Ocak tarihine kadar Antalya Elite Lara Hotel’de devam edecek olan Mağusa Türk Gücü kampı için kafileye 18 futbolcu dahil edildi.

Günde çift idmanla lige yönelik hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek olan Mağusa Türk Gücü’nde kamp süresince hazırlık maçları da yapılacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75