banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Küçük Kaymaklı Mısırlıoğlu için Yasta..!
banner98

Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü'ne önemli hizmetleri bulunan, uzun yıllar yönetici olarak hizmet veren, kulüp tesislerine adı verilen İbrahim Mısırlıoğlu yaşamını yitirdi. Bir süredir tedavi gören Mısırlıoğlu'nun vefatı sevenlerini ve camiayı yasa boğdu. Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü tarafından yayınlanan başsağlığı mesajı şu şekilde:

Kaymaklının efsane isimlerinden, antreman sahamızla adını bütünleştirdiğimiz ve her zaman yaşatacağımız İbrahim Mısırlıoğlu abimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kulübümüzün her daim maddi, manevi destekcisi olan İbrahim abimize allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Yarın son yolculuğuna uğurlamadan önce kulübümüzde saat 10:30'da anma töreni düzenlenecektir, ardından ikindi namazında Avtepe mezarlığında toprağa verilecektir.Tüm sevenlerine duyrulur. Seni hiçbir zaman unutmayacağız.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu İbrahim Mısırlıoğlu’nun vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun mesajı:

Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü’nün efsane ve sembol isimlerinden İbrahim Mısırlıoğlu’nun vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mısırlıoğlu’na Allah’tan rahmet, yaslı ailesi, sevenleri ve Küçük Kaymaklı camiasına başsağlığı dileriz
 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75