banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KTFHGD Meler’e Yapılan Saldırıyı Kınadı..!
banner98

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği tarafından yapılan açıklama:

“Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği olarak, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının sonunda Ankaragücü Başkanının hakem Halil Umut Meler’e hunharca saldırması, yumruk atması ve yanındaki kişilerin de yerde tekmelemeye devam etmesi bizleri derinden üzmüştür.

Başkan ve yöneticilerin, örnek olması, centilmenliği ve saygıyı yol gösterici olarak kullanması gerekirken, hakeme yumruk atması asla kabul edilemez. Bu yaşananlarda sorumluluğu bulunan, bu tavrı ortaya koyan tüm şahısları en ağır şekilde kınıyoruz.

İzahı bile kabul edilemez bu olayda, gerekli kişilerin en ağır şekilde cezalandırılmasını diliyor, başta sevgili Halil Umut Meler olmak üzere, yardımcıları ve değerli ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75