banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Korbay ve Karavezirler görüştü
banner98

Futbolcular Derneği başkanı Berkem Korbay ile Kulüpler Birliği başkanı Aytaç Karavezirler bugün biraraya gelerek son günlerde tartışılan futbolcu transfer konuları hakkında görüştü.

Toplantıda Kulüpler Birliği yönetim kurulu üyeleri ile Futbolcular Derneği yönetim kurulu üyeleri de yeraldı.

Yapılan görüşmede Federasyon genel kurulunda alınan futbolcu transferleri konusunda görüş alış verişi, yapılırken geçmiş yıllarda üzerinde çalışınan futbolcu sözleşmelerinin taslak olarak kabul edilmesi ve üzerinde çalışılması kararı alındı. 

Futbol adına yaşanacak sıkıntılarda iki çatı altında tek yumruk olmak için iki dernek başkanı sözleşti. 

Berkem Korbay yaptığı açıklamada “Uzun toplantı sonucumuzda, sözleşmenin gerekliğinin hem kulüplerimizi hem futbolcularımızı mağdur etmeden hayata nasıl geçirebileceğimizin detaylarını fikir alış verişleri yaparak, yazdık ve çizdik” dedi.

Berkem Korbay açıklamasında oldukça anlayışlı bir tutum içerisinde bu kapıyı açıldığını belirterek “Artık süreç bu bağlamda yeniden görüşmemizi ayarladığımız (kısa bir süre) gün konuştuklarımızı daha da detaylandırarak resmiyete dökülerek devam edecektir. 

Arzuladığımız ortam olan, birlik ve beraberliği görmeye, sözleşmelerle hakların havada kalmadığı bir futbol ortamına, kulüp başkanlarımıza yardımcı bir şekilde bu yolculuk başlamıştır” dedi. 

İki dernek yöneticileri “verimli” olarak değerlendirdikleri toplantı sonrasında ikinci toplantının da kısa zamanda yapılması konusu üzerinde uzlaşarak tarih olarak 19 Temmuz tarihi üzerinde mutabakat sağladı. İki dernek yetkilileri ikinci toplantıda konuşulanların daha da ileriye gidebilmesi için çalışma yapacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75