banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Geçitkale Canı için Kazandı.. (20) Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Koral Bozkurt güven tazeledi
banner98

Mağusa Türk Gücü olağan genel kurulu önceki akşam gerçekleştirilirken başkan Koral Bozkurt tek aday olarak girdiği genel kurulda üyelerin onayını alarak oybirliği ile yeniden başkan seçildi.
Kulüp lokalinde gerçekleştirilen olağan genel kurulda divan başkanlığını Nejat Onat, divansekreterliklerini ise Hasan Akilhoca ile Uğur Kiraz yaptı.
Genel kurulda faaliyet ve mali raporlar okunarak oybirliği ile onaylandı. 

Tüzük değişikliği yapıldı
Genel kurulda Mağusa Türk Gücü tüzüğündeki bazı maddelerin değişiklikleri de üyelerin onayına sunularak oybirliği ile onaylanırken üye aidatlarının da asgari ücrete göre belirlenmesi kararlaştırıldı. 

Bozkurt büyük hedefler ve tesisleşme müjdesi verdi
Yeniden başkan seçilen Koral Bozkurt yeni dönemde büyük hedeflerin kovalanacağını, rekorlarla yollarına devam edeceklerini ve uzun vadeli projelerin planlandığını belirterek, tesisleşme adına da önemli adımlar atılacağı müjdesini verdi.

Yönetim belirlendi
Mağusa Türk Gücü'nde Koral Bozkurt başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor;
Gürkan Onalt, Mehmet Sabancı, Çağrı Aktuğ,  Kemal Mahirel, Tanyel Bayraktaroğlu, Aşkın Kavazlar, Derviş Bayraktar, Erhan Kara, Fatih Özerman, Fikri Arkıner,  Kaan Güder, Koray Olurcan, Mehmet Akkent, Mehmet Özden Durdu, Mehmet Terazili, Mehmetali Uluçağ, Mustafa Biran, Onursal Bozkurt, Özder Fidaner.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75