banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KKTFAD NURETTİN TÜZEL’İ ZİYARET ETTİ
banner98

Nurettin Tüzel Ziyaret Edildi

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği başkanı Hasan Topaloğlu ve yönetimi Antrenörler Derneği kurucuları arasında yer alan ve baypas ameliyatı olan teknik direktör Nurettin Tüzel’i ziyaret etti. 1984 yılında kurulan Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneğin kurulmasında öncü isimlerden olan, ülkemizin Eğitim alanında ve teknik direktörlük görevinde çok başarılı dönemler geçirerek önemli başarılar elde eden deneyimli ve tecrübeli spor adamı Nurettin Tüzel’e Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği başkanı Hasan Topaloğlu ve yönetimi geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren, çok mutlu olan ve ziyaretten dolayı duygulanan Nurettin Tüzel, Dernek başkanı Hasan Topaloğlu ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi. Çok samimi bir şekilde sohbetler edilerek, geçmişte futbolda yaşananlar ve anıların konuşulduğu futbol dolu sohbetler yapılarak kısa süreli de olsa birlikte zaman geçirilmenin mutluluğu yaşandı.

KKTC Milli Takım Forması Hediye Edildi

Geçmiş olsun ziyarettin sonunda Nurettin Tüzel hocamıza isminin yazılı olduğu KKTC Milli takım forması hediye edildi. Baypas ameliyat operasyonu olan Nurettin Tüzel hocamızın bir an önce sağlığına kavuşması dileği ile gerçekleştirilen geçmiş olsun ziyaretine KKTFAD Başkanı Hasan Topaloğlu, yönetim kurulu üyelerimiz Hüseyin Dayı, Mehmet Kemancıoğlu, Bülent Aytaç, Ahmet Ogan katıldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75