banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Kartal KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KKTFAD Bu Kez Cahitoğlu'nu Ziyaret Etti..!
banner98

Yoğun bir şekilde çalışmaya koyulan yeni seçilen Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği yeni başkan ve yönetimi ziyaret dizisine de devam ediyor.
Önceki gün Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cahitoğlu'nu ziyaret eden yeni Başkan Topaloğlu ve yöneticiler Mehmet Kemancıoğlu, Hasan Kargılı, Erman Çelik ve Aşkın Meşeli görev süreleri boyunca neler yapmak istediklerini Cahitoğlu'na anlattılar.
Cahitoğlu'dan bazı konularda destek de isteyen KKTFAD oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmeden olumlu vemutlu ayrıldılar.
Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cahitoğlu ziyaret gerçekleştiren yeni Başkan Hasan Topaloğlu ve yönetimini kutlarken bu genç ve enerjik ekibin yanlarında olacağını ve ülke sporu için gereken desteği her zaman vermeye devam edeceğini dile getirdi.
Başkan Topaloğlu ise Cahitoğlu'na bir plaket takdim ederken her görevde oluşunda ülke sporuna büyük katkılar sağlayan cahitoğlu'nu kutlayarak kendilerinin de yanında olacağından hiç şüphelerinin olmadığını ve kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75