banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kerem Eran adaylıktan vazgeçti
banner98

Kerem Eran yaptığı açıklamada “Kıbrıs Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernek başkanlığı için bir düşüncem ve birçok projem vardı. Bunu yakın çevremle ve camia ile de paylaşmıştım. Ancak gördümki benim Başkan olma ihtimalim bazılarını çok rahatsız etti, panik yaptılar, endişeye kapıldılar ve konuyu çok çirkin boyutlara taşıyarak alternatif arayışlara girdiler. Bende Derneğin bu şekilde ayrışmaya girmemesi, toplumda kötü bir imaj oluşturmaması amacı ile adaylık düşüncemden vazgeçtim.

Değerli arkadaşım Hakan Muhtaroğlu’nun düşünceleri, projeleri ve camiaya olan hakimiyetinide göz önünde bulundurarak yanında olmaya karar verdim.

Bu süreç bir çok konuyu ve insanların kendi içlerinde ne gibi bastırılmış duyguları olduğunu anlamamda çok önemli farkındalık sağladı bana. Umarım derneğimiz için en iyisi olur” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75