banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kenan'dan şok karar
banner98

Doğan Türk Birliği futbolcularından Kenan Oshan, kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla futbol yaşantısını sonlandırdığını açıkladı.

Kenan'ın paylaşımı şu şekilde; 

"Şuan bunu yazmayı bu hislerde olmayı hiç istemezdim ama yaşadığım tüm süreç beni bu noktaya getirdi. Daha 5 yaşında armasına olan askımdan mücadele verdiğim antlamanlarına gitmek için gün saydığım, o dönemler babam Caner Oshan kulübümüzün A takım teknik direktörüyken beni antremanlarda hava soğuk hasta olmamam icin antremanlara götürmezken bu işe askımdan sevgimden dolayı arabasını bagajına saklanıp antremanlara gittim.oynamaya başladıktan sonrada bu güne kadar hiç bir şartta takımımı yalnız bırakmadım, gerek kanlı formayla gerek tek omuzla gereksede sayısız iğne ile çıktığım maçlarda mücadelemi tam vücutmuş gibi vermeye çalıştım. Verdiğim bu mücadelenin haklı gururunu yaşıyorum.tüm bunlardan sonra futbol kariyerimde en verimli olacağıma inandığım bu dönem de Aşık olduğum Doğan Türk birliği armasına karşı rakip olmaya onur ve gururum müsade etmeyeceği için futbol hayatımı sonlandırıyorum. Ben sadece Doğan Türk birliğinin Kenan’ı olarak anılmak istiyorum.Bu döneme kadar üzerimde emeği olan hocalarım Oğuz Aygın , Şener Ozdevrim, rahmetli cenker Kaya , Afün Girgen, ve Caner Oshan a teşekkürü bir borç bilirim. Herkese onurlu ve gururlu bir hayat diliyorum"

banner116
Anahtar Kelimeler:
Kenandan şok Karar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75