banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Katil Saha Gündemden Düşmüyor..!
banner98

Sezon başı hazırlık dönemi Doğanalp, sezon ortası Şükrü ve son olarak ise Efe’nin sakatlıkları moralleri bozmaya ve kaçırmaya devam ediyor.

Kısa süre önce Değirmenlik belediyesi tarafından bakıma alınan ancak boşa yapılan bir bakım olduğu ortaya çıkan Sadık Cemil stadının artık kesin bir çözüme kavuşması kaçınılmaz oldu.

Birçok taraftar, oyuncu grubu, aile ve sporsever genç oyuncuların zemin yüzünden geldiği durumları üzüntü ile izlerken öfkelerini ise sosyal medya yoluyla duyurmaya çalışıyor.

Başkan Hakan Törehan ve Asbaşkan Ebru Törehan’ın süreci titizlikle yakından takip etmeleri yanında kısa süre içinde konunun kökten çözümü için çalışma başlattığı belirtildi.

Sporcu sağlığının her şeyden önce geldiği günümüzde zemin yüzünden canı yanan genç isimlere artık yenisinin eklenmemesi için dua edilirken Miracle Değirmenlik takımına gönül vermiş birçok kesim süreci yakından takip etmeye başlamış durumda.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75