banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal’ın dinamoları Yakup ve Çavuş
banner98

Yenicami’nin gelişmekte olan orta saha oyuncuları Yakup Şen ve Mehmet Çavuş, yeni sezon öncesi görüşlerini spor servisi ile paylaştı. Yakup-Çavuş ikilisi iyi çalıştıklarını ve yeni sezonda daha iyi performans göstereceklerine inandıklarını söylediler.

“Ben Yenicami’liyim”

Yenicami Akademisi’nden yetişen ve geçtiğimiz sezon oynanan 34 maçın 33’üne ilk 11’de çıkarak tüm maçlarda forma giyen Yakup Şen, kulübe duygusal anlamda bağlı olduğunu söyledi. “Ben burada büyüdüm” diyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Yenicami kültünü küçük yaşlarda aldık. Burada çok iyi hocalardan eğitim aldık. Yaşımız büyüdükçe bu kültürü taşıdığımızı ve kulübümüzü iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum. Karakterimizle anılıyorsam ne mutlu bana” şeklinde konuştu.

“Her zaman daha iyiye”

Genç yaşta Geçitkale’den Yenicami’ye transfer edilen orta sahanın bir diğer başarılı ismi Mehmet Çavuş da sayfamıza değerlendirmelerde bulundu. “İyi ki Yenicami’ye gelmişim” diyerek sözlerine başlayan Çavuş, “Üzerimde emeği geçen tüm hocalarıma teşekkür ederim. Çalışmayı seviyorum. Geçtiğimiz sezon lige kötü başladık ancak özellikle ikinci devrede iyi bir hava yakaladık. Kazanma alışkanlığımızı artırdıktan sonra kendimize güvenimiz de arttı” dedi. Yakup’la iyi bir uyum yakaladıklarının altını çizen Mehmet Çavuş, “yeni sezonda daha iyi bir Yenicami izletmek için çalışıyoruz. Bu sezon daha iyi olmalıyız. Her zaman daha iyi performans için çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

“Takım değil, aileyiz”

Konuşmalarına devam eden Yakup ve Mehmet, takımda havanın çok iyi olduğunu, kadrodaki oyuncuların %90’nın Yenicami alt yapısından yetişmesinden dolayı tam bir aile ortamında çalıştıklarını söylediler. “Çoğumuz alt yapıdan yetiştik. Uzun zamandır birlikte oynuyoruz. Takımdaki birkaç ağabeyimiz de yıllardır bu formayı giyiyorlar. Bizlere çok şey öğretiyorlar. Sevgi, saygının olduğu yerde sonuç da sahaya yansıyor” diyen Yakup Şen ve Mehmet Çavuş, “hayalimiz Yenicami forması ve arması altında lig şampiyonluğu yaşamaktır. Bundan dolayı çalışmaya her zaman fazlasıyla devam edeceğiz” şeklinde sözlerini noktaladılar.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75