banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal sahaya kondu
banner98

Yusuf Kaptan Sahası’ndaki antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. 

Geçtiğimiz sezon ligi iyi bir noktada bitiren ve kupada da yarı final oynama başarısı gösteren Yenicami, 2022-2023 sezonunun hazırlıklarına dün gerçekleştirdiği idmanla resmen başladı. Yusuf Kaptan Sahası’ndaki antrenman 19.30’da başladı. Yaklaşık bir buçuk saat süren sezonun ilk antrenmanına Mehmet Göktaş ve yabancı futbolcu Keita dışındaki tüm oyuncular katıldı.

Hedef en iyi yerde bitirmek

Yeni sezon öncesi görüşlerini spor servisine açıklayan YAK Teknik Direktörü Ulus Nasıroğlu, “Hayırlısıyla sezonu açtık. Genç bir takımız. Geçtiğimiz sezonki kadromuzu tutmayı başardık. Bu bizim için avantaj. Bu sezon daha tecrübeli bir takım izlettireceğimizi düşünüyorum. Tüm oyuncularımıza güveniyoruz. Hedefimiz geçtiğimiz sezondan daha başarılı bir Yenicami yaratmak” dedi.

Kamp Girne’de

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yurt içinde kamp yapacaklarını söyleyen YAK Teknik Direktörü Ulus Nasıroğlu, “Ağustos ayı içerisinde Girne’de kamp yapmayı düşünüyoruz. İlk hazırlık maçımız da 6 Ağustos’ta olacak” dedi. Nasıroğlu ayrıca transferi de tamamladıklarını söyledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Kartal Sahaya Kondu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75