banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Karşıyakada İstifa.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karadağ’da gol sesi çıkmadı 0-0
banner98

Stat: 16 Ağustos Stadı

Hakemler: Hüseyin Eyüpler, Cem Öksüzoğulları, Emre Çevikdal

Lefke: İrfan Özbay, Mustafa Tahsildaroğulları, Kemal Solkanat, Kaan Savaşkan, Aykut Esmerarslan, Yakup Esmerarslan, Arda Karanfiloğlu, (Dk.63 Okan Gün), Armstrong Chidi, Kabiru Alhassan, Zekai Serdar, (Dk. 46 Yılmaz Çetin), Rahmi Çelik, (Dk.76 Yılmaz Şipal)

Göçmenköy: Yusuf Yontar, Hüseyin Sadıklar, Mahmut İneci, Gökhan Özer, Alaattin Yavuz, Reşit Erişik

Bayram Anday, Mahmut Amasyalı, (Dk66 Mustafa İnanç), Musa Şanlıer, (DK. 86 Cemal Tırpan), Ndue Müjeci, Samet Akrep

   AKSA Süper Lig’in ikinci haftasında Lefke 16 Ağustos Stadı’nda karşı karşıya gelen Lefke ile Göçmenköy 0-0 berabere kaldı. İki takımın da fazla pozisyon üretemediği karşılaşmada bulunan az sayıdaki pozisyonda da golcüler başarılı değildi. Maçın 85. dakikasında Göçmenköy’ün kazandığı penaltı atışında topun başına geçen Ndue Mujeci kötü bir vuruşla topu dışarıya göndererek takımını 3 puandan etti. Bu sonuçla Lefke ligdeki ilk puanını alırken Göçmenköy puanını 4 yaptı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75