banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele’den Çağıner’e Teşekkür..!
banner98

İskele Long Beach’te gerçekleşen ziyarette, Çağıner’e sezon boyu sağladığı katkılar nedeniyle Gençlerbirliği forması ve teşekkür plaketi takdim edildi.

Çağıner, ülkenin en çok yatırım alan bölgesi olan İskele’nin güzide takımı Larnaka Gençlerbirliği’ne katkılarının devam edeceğini söyledi. Çağıner, bölgedeki tüm yatırımcıların Gençlerbirliği’ne katkı yaptığını anımsatarak, “Biz, grup olarak katkılarımızı artırma kararı aldık. Umarım, seneye süper lig için bir sezon yaşanır. Katkı koymaya, destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Larnaka Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Metin Menteş ise Çağıner’e katkıları için teşekkür etti.

Çağıner ile uzun soluklu bir işbirliği için planlama yaptıklarını belirten başkan Metin Menteş, yeni sezonda hedefin süper ligde kalıcı bir takım yaratmak olduğunu söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75