banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Karşıyaka Doğan Afün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İmam’lı Vadili gözünü zirveye dikti
banner98

Son maçında deplasmanda Kaplıca Karadeniz 61’i 3-0 yenerek 22 puanla ikinci sıraya yükselen sarı kırmızılı takım gözünü zirveye dikti. Lider Dem’s Construction Çanakkale’yle 10 puan farka rağmen terfi mücadelesine devam eden takımın bu çıkışında göreve sezon içinde gelen Antrenör-Futbolcu Ali İmam’ın payı büyük. Antrenör-Futbolcu Ali İmam, bu başarılı çıkışla ilgili şunları söyledi:
“Antrenörlük görevine geldiğimde iki puanımız vardı. Son sıranın bir üstündeydik. Kadro dardı. İki beraberlik aldık. Sonrasında ise hep kazandık ve ikinci sıraya yükseldik. Devre arası dört futbolcu alarak kadroyu takviye ettik.  Üç kritik maçta asist yaptım. İlk maç sakatlandım. Ama şu an iyi durumdayım. Saha içi katkımı daha da artıracağım. Takımıma güveniyorum. Takımımın istediği takdirde yenemeyeceği rakibi yoktur. Teknik ekipte Antrenör Hasan Sineli ve Kaleci Antrenörü olarak Ahmet Zahlül görev yapıyor. Onların katkıları da büyük. Bu iş ekip işidir. Takımda bir aile ortamı oluşturduk. Bu bizim için çok önemli.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75