banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hamitköy Galibiyet İstiyor..!
banner98

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Süper Ligde ikinci devre Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak.

Ligin alt sıralarını ilgilendiren önemli maçta ise 30 Ocak Pazar günü Hamitköy, Esat Erdoğmuş Stadında Binatlı’yı konuk edecek. Mehmet Sezener’in yöneteceği maç öncesinde Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı şu açıklamaları yaptı:

“Hamitköy olarak ikinci devreye iyi hazırlandık. İkinci devrede toplayacağımız puanlarla sezonu rahat bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz.

İkinci devreye bire bir rakibimiz Binatlı ile oynayacağımız maçla başlayacağız. 8 puan önde olduğumuz Binatlı’ya karşı öncelikle hedefimiz puan farkımızı korumak, açabilirsek de açmaktır. Bu tespit doğrultusunda maça çıkacağız. 

Futbolcularım maç için çok hırslıdırlar. Yeni transferlerimiz Cenkay, Cemre ve Abdullah da takıma uyumlarını sağladılar. Kaptan Mehmet Çil ve arkadaşlarının Binatlı karşısında taraftarlarımıza galibiyet hediye edeceklerini düşünüyorum.

Hamitköy taraftarlarını da bu maçta tribünlerde görmek istiyoruz. Onların desteğiyle Binatlı’yı ilk devredeki gibi mağlup edip, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75