banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göçmenköy’ün “BOĞAZ” Keyfi..! (0-3)
banner98

Stat: Yeni Boğaziçi Osman Ergün Mehmet Stadı

Hakemler: Şakir Azizoğlu, Mehmet Ekşici, Yusufcan Dönder

Yeni Boğaziçi: Emre, Enes, Ali Özay, Fevzi, Yaşar, Zeka, (73’ Hamza), Elay Amir, (64’ Çağakan), Ramadan, (78’ Yusuf), Ahmet, Mustafa, (78’ Ali), Felix, (64’ Rıfat)

Göçmenköy: Kıvanç, Mevlüt, (73’ Süleyman), Bilal, İsaac, Kadir, (Hüseyin Çıdamlı), Reşit, Arda, Eray, (68’ Musa), Debuto, Gime Toure, (68’ Mustafa), Bekir

AKSA Süper Lig’in 16. haftasının önemli maçında Yeni Boğaziçi ile Göçmenköy, Yeni Boğaziçi Osman Ergün Mehmet Stadı’nda kozlarını paylaştı.

Maçın genelinde daha üstün olan taraf konuk Göçmenköy’dü. Maçın ilk yarısında biri penaltı olmak üzere 2 duran toptan Toure ve Eray’ın golleriyle öne geçen Göçmenköy, ikinci yarıda yine Eray’ın ayağından bulduğu golle maçı 3-0 kazanarak ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Yenilenmiş kadrosu ve teknik heyetiyle lige başlayan Yeni Boğaziçi ise aldığı bu kötü sonuçla ligin dibinde kalmaya devam etti.

Maçın 82’ dakikasında sarı kart gören Ali Özay maçın hakemi Şakir Azzioğlu’na itirazlarını sürdürünce çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Maçtan notlar:

7’: Göçmenköy atağında sağ çaprazdan ceza alanına giren Debouto’nun şutu direği sıyırarak auta çıktı.

25’: Savunmanın uzaklaştıramadığı topu kapan Toure düşürüldü. Kazanılan penaltıyı Toure ağlara gönderdi 0-1.

33’: Soldan gelişen Göçmenköy atağında Bekir karşı karşıya vurdu. Top yandan auta çıktı.

39’: Toureceza yayı üzerinde düşürüldü. Serbest vuruşta Eray’ın şutunda barajdan geçen top ağlara gitti 0-2.

58’: Yeni Boğaziçi’nde Elay ceza alanı içinde topu kaptırdı. Göçmenköy’den Eray düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi 0-3

82’: Hakeme itiraz eden Ali Özay bir dakika ara ile gördüğü iki sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Karşılaşma 3-0 Göçmenköy üstünlüğünde son buldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75