banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Thierry Henry Sosyal Medya Hesaplarını Kapatıyor.. Galatasaray Derbiye Hazır.. Karayel imzaladı Soyerspor yurda döndü
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göçmenköy en nihayet (1-0)
banner98

Karşılaşmayı 61. dakikada Musa Şanlıer’in golüyle 1-0 kazanan Göçmenköy puanını 9 yaparken Türk Ocağı 6 puanda kaldı. 

Stat: Lefkoşa Atatürk Stadı 

Hakemler: Kerem Eran, İbrahim Katmer, Berk Bağrıkara 

Göçmenköy: Yusuf, Hüseyin Sadıklar, Mahmut İneci, Malik, Alaattin, (46’ Cemal Terkan), Reşit, Samet, (90+1 Mustafa Gezer), Arda, Bekir, Musa, Ndue, (77’ Mustafa İnanç) 

Türk Ocağı: Hüseyin, Yunus Emre, Ertaç, Bilal, Ümit, Şükrü, Turgut, (64’ Ahmet), Mahmut, (83’ Bedirhan), Doğukan, İlker İnceler, Sassi 

Gol: 61’Musa Şanlıer (Göçmenköy)

AKSA Süper Ligi 10. hafta karşılaşmasında 6’şar puanlı Göçmenköy ve Türk Ocağı takımları karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı 61. dakikada Musa Şanlıer’in golüyle 1-0 kazanan Göçmenköy puanını 9 yaparken Türk Ocağı 6 puanda kaldı. 

Karşılaşmanın ilk devresinin büyük bölümünde konuk Türk Ocağı daha etkili bir oyun sergiledi. Sarı-siyahlılar fazla pozisyon üretemeseler de topun ve oyunun kontrolünü son bölüme kadar ellerinde tuttular. Son bölümde ise pozisyonlar bulan Göçmenköy oldu. İkinci 45’te ise sahada bambaşka bir Göçmenkyö takımı vardı. Musa, Bekir, Samet, Cemal ve Ndue ile etkili ataklar geliştiren Göçmenköy, attığı golün dışında en az 5 yüzde yüzlük net pozisyonda fırsatları adeta saç baş yoldururcasına harcadı. Arda, Musa, Bekir ve özellikle Ndue, yakaladıkları net pozisyonlarda topu boş kaleye atamadılar. Göçmenköy ikinci yarıda oynadığı etkili futbolun semeresini galibiyetle alırken maçın tek golünü atan Musa, altın değerinde 3 puanı kazandıran isim oldu. Maçtan notlar... 3’: Mahmut’un hatalı geri pasında kaleci Yusuf topu son anda kornere çeldi. 39’: Göçmenköy kontratağında Samet sol çaprazdan sert vurdu. Kaleci Hüseyin son anda topu çeldi. 40’: Göçmenköy atağında Ndue sol çaprazda karşı karşıya posizyonda topu kaleye yönlendirdi. Kaleci Hüseyin’e çarpan topu savunma kornere gönderdi. 61’: Bekir ile başlayan atakta Cemal soldan güzel bir orta yaptı. Musa aynı güzellikte bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi 1-0. 66’: Musa’nın aşırtma pasında Arda bom boş durumda topu kaleye göndermek isterken kötü bir vuruşla topu dışarıya attı. 71’: Hızlı gelişen Göçmenköy atağında Musa, topu müsait durumdaki Ndue’ye çıkardı. Ndue boş kale yerine topu üstten auta attı. 81’: Bekir ile başlayan Göçmenköy atağında savunmanın hatası sonucu topla buluşan Musa, müsait pozisyonda topu boş kaleye göndermek yerine direğe nişanladı. 89’: Mustafa İnanç, soldan topla geldi. Savunmayı geçip sert bir şut çıkardı. Kaleci Hüseyin köşeden topu çeldi. 90+1’: Ceza sahası içinde oluşan karambolde Bekir aşırtma bir vuruşla boş köşeden topu ağlara göndermek istedi. Top üstten auta çıktı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75