banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göçmen’den Teşekkür Mesajı..!
banner98

1968 yılında kurulan Kulübümüz 56 yıldan beridir kuruluş amacına uygun olarak ülke gençliğine sahip çıkarak spor yapmaları için her türlü imkanı yaratmaktadır.

BTM liginden başlayıp Süper Lige kadar terfi eden ve halen Süper ligde mücadele eden kulübümüz 2023-2024 Futbol sezonunu Lig sıralamasında 4. sırada tamamlamış ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Northernland Kupasında MTG ile Final maçı oynayarak Kupa Şampiyonu olmuştur.

Kuruluşundan bugüne kadar kulübümüzce sporcu olarak, hoca olarak, Başkan ve Yönetici olarak hizmet veren ve bütün maçlarımızda takımlarımıza sahip çıkarak destek veren taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Özellikle son oynanan kupa final maçında inanılmaz mücadele veren Futbolcularımıza, Teknik Heyete, Yönetime ve beş yıldan beridir maddi manevi bize destek veren ana sponsorumuz NICOSIA GROUP Abdullah Yusuf (APO), Başkanımıza ve diğer destek veren bütün sevenlerimize özellikle muhteşem taraftarlarımıza ayrıca Lefkoşa ve ülkenin birçok yerinden maçımıza gelip bizlere destek veren bütün sevenlerimize sonsuz TEŞEKKÜR ederiz.

Kulübümüzün yazmış oldu bu tarihe herkesin katkısı büyük olmuştur. Almış olduğumuz bu kupa, Depremde hayatını kaybeden AMAÇ ARNAVUTOĞLU’NA, MELEKLERİMİZE ve bütün camiamıza armağan olsun.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75