banner108
Öne Çıkanlar Bozbeyli GAÜ ve Akdeniz Gençleri Şampiyon.. Berke GGde.. Kadınlar Final Zamanı.. Üçüncü ayakta Elmas parladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göçmen Kupaya Moral Depoladı..! (4-2)
banner98

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Tufan Çerçioğlu, Yusuf Atlar, Yusufcan Dönder

Göçmenköy: Süleyman Langer, Bilal Ceylan, Isaac Owusu, Reşit Erişik, İbrahim Çıdamlı, Remzi Betmezoğlu, Quentin Debouto, Samet Akrep, Kadir Çetinkaya, Gime Toure, Eray Vudalı

Doğan Türk Birliği: Ozan Moroğlu, Kenan Oshan, Tunahan Şencan, Vilmar P. Amorim, Ahmet Sönmez, Ali Savaşan, Koral Saymaz, A.Quadri Ibrahim, Emre Soytürk, Güvenç Sakallıoğlu, Kemal Arslan

Goller: Quentin Debouto 1.dk, Gime Toure 7.dk, İbrahim Çıdamlı 44.dk, Remzi Betmezoğlu 68.dk (Göçmenköy) - Ali Savaşan 55.dk (P), Koral Saymaz 78.dk (DTB)

Maça oldukça hızlı giren ev sahibi ekip henüz 1. dakikada Quentin Debouto’nun golüyle 1-0 üstünlüğü yakaladı.

7. dakikada sahneye çıkan Gime Toure skoru 2-0’a getirirken 44’te İbrahim Çıdamlı ilk devrenin skorunu belirledi ve Göçmenköy soyunma odasına 3-0 önde girdi.

55. dakikada Ali Savaşan’ın penaltı golüyle DTB farkı 2’ye indirirken kazanılan penaltı var kararı ile verildi. 

68. dakikada Göçmenköy Remzi Betmezoğlu’nun kafa golü ile yeniden farkı 3’e taşıdı.

78. dakikada DTB’den Koral Saymaz maçın skorunu tayin eden golü attı ve Göçmenköy, Doğan Türk Birliği’ni 4-2 mağlup etti.

Bu sonucun ardından Göçmenköy sezonu 54 puanla 4. sırada, DTB de 50 puanla 5. sırada kapadı.

Kıbrıs Türk futbolunda sezonun kapanış maçında deneme amaçlı ilk kez VAR (Video Yardımcı Hakem) uygulaması da kullanıldı.

Göçmenköy ile Doğan Türk Birliği arasındaki mücadelede VAR ilk kez ülkemizde denendi ve karşılaşmada VAR’ın yardımıyla değişen kararlar oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75