banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Geçitkale’den Kritik Galibiyet..! (3-1)
banner98

Yer: Geçitkale Stadı

Hakemler: Fehim Dayı, Halil Atlar, Ahmet Genç

Geçitkale: Cengiz Arapbayram, İrfan Boşnak, Mehmet Çavuş, Cemil Awwad, Hüseyin Özbilen, Derviş Özeralp, Andreas Gürbağ, Yekta Polat, Hicabi Demir, Emre Çam, Burçin Kerimoğulları

M. Hacıali Yılmazköy: Hüseyin Pilatin, Mehmet Dulkadir, Menteş Mertkaya, Tarkan Aksoy, Süleyman Şeb, Yunus Emre Bal, Salih Say, Mehmet İnce, Barış Küçük, Ayhan Kirşen, Chrıslın Dıamoneke

Goller: Hicabi Demir 4.dk, İrfan Boşnak 20.dk (P) ve 86.dk (Geçitkale) - Barış Küçük 70.dk (P) (MH Yılmakzöy)

Geçitkale Stadı’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri Hicabi ve biri penaltıdan olmak üzere İrfan (2) kaydetti.

Konuk takımın tek golü Barış’tan geldi.

Bu sonuçla Geçitkale puanını 28 yaparak play-out’un son basamağı olan 14. sırada yer alırken hem direkt düşme hattı ile arasındaki puan farkını açtı hem de play-out’un dışına çıkma adına da rakipleriyle puan farkını eritti.

Tehlikede bölgeden uzak bir şekilde orta sıralarda bulunan Yılmazköy 39 puanla haftayı 8. sırada kapadı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75