banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Bozbeyli arenasporkolik GG Yürüyor.. (10) Göçmende..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Garga 3 Rekorun Peşinde..! 11 Maçtır Üst Üste Kazanıyor..!
banner98

Mağusa Türk Gücü Ligin 12. Haftasında Binatlı beraberliği sonrasında oynadığı 11 Lig karşılaşmasını üst üste kazanarak yeni rekoruna doğru koşuyor.

Mağusa Türk Gücü 2005-2006 Futbol Sezonunda 13 lig maçını üst üste kazanarak bir rekora imza atmıştı.

Bu dömen de Mağusa Türk Gücü’nde başkan Metin Şahinoğlu takımın teknik direktörlük görevinde ise Mustafa Botrataş vardı.

Mağusa Türk Gücü’nün şu anki teknik direktörü Ali Oraloğlu ise o dönemde takım kaptanı olarak bu rekorun oluşmasında bire bir rol oynamıştı.

Ali Oraloğlu kaptanlık yaptığı rekoru teknik direktör olarak kırmak istiyor.

Mağusa Türk Gücü bu hafta oynayacağı Doğan Türk Birliği maçı ve 25. Hafta oynayacağı Lefke maçlarını da kazanması durumunda rekoru egale edecek.

Mağusa Türk Gücü’nün rekor konusundaki hedefi ise 26. Haftada oynanacak Yenicami maçını kazanarak hem rekorunu 14 haftaya çıkarmak hem de şampiyonluğunu ilan etmek.

Bu önemli mücadelenin tarihi Canbulat Stadı’nda oynanması için de MTG Futbol Federasyonu’na dilekçesini de iletmiş durumda.

Mağusa Türk Gücü bu rekor dışında iki rekorun daha peşinde.

Kalan 7 maçı da kazanarak KKTC liglerinde en fazla puan toplayan şampiyon olarak rekoru kırmak isterken rekorun 74 olduğu biliniyor.

Sarı yeşilli ekip 23 maçta rakip fileleri 77 kez havalandırırken kalan 7 maçta gol rekorunu da kırmak istiyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75