banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

"Futbolu Bıraktım Herkese Bildirmek İstiyorum"
banner98

Yetenekli ismin sosyal medya paylaşımı şöyle;

"Futbolu bıraktım herkese bildirmek istiyorum. Belki erken ama elimden bir şey gelmiyor !!! Çünkü basında bile haber yapmamız zorlaştı. Bende buradan bildirmek istiyorum.

Öncelikle herkes bunu böyle bilsin. 01/08/2023 Ağustos ayında kulübümle yani Yeni Bogazici Dogan Spor Kulubu başkanı Mehmet Fahrioğlullari hem fiyat ve kişisel forma numarası sebeplerinden dolayı anlaşamayarak ayrılma kararı aldım ve Türk Ocağı Limasol kulübüne transfer oldum.

Orada 5 hafta oynadıktan sonra verilen sözlerin yapılmaması ve yol sorunundan dolayı gitmeme kararı aldım ve 4 ay boyunca sadece yol parasından başka bir şey almadım.

Bu arada beni transfer etmek isteyen 1-2 kulüp vardı ve hem Türk ocağı hem Yeni Boğaziçi tarafı izin vererek benle transfer görüşmelerine başlamışlardır. Bende anlaştığım kulübe söz verdim ve devre arasını beklemeye başladım.

Devre arasına son 2 maç kala Ertaç abim beni aradı ve gidip 2 maç oynayıp sonra takımdan ayrılmamı istedi ve rica etti. Bende onu kırmayıp 2 maç oynamak için gittim. Devre gelince Ertaç abim beni arayıp bekle Ocak 10/01/2024 kadar dedi olmazsa giden dedi. Bende tamam dedim.

Ama benim beklemem bir şey değiştirmeyecekti. Çünkü çekleri Yeni Boğaziçi başkanı federasyona vermişti. KTFF benim geri dönüşümü yeni Boğaziçi’ne verdi.

Şuan Türk Ocağı Limasola, ne söz verdiğim takıma gidebildim ne diğer geri çevirdiğim takımlara gidebildim.

Sözün gerçeği 3 sene formasını sonuna kadar terlettiğim Yeni Boğaziçi Doğan spor kulübüne sadece çok çok teşekkür ederim.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75