banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Kartal KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Futbol Emekçileri Anıldı..!
banner98

Mağusa futbol masterleri derneği tarafından ilk kez organize edilen Mağusa Türk Gücü’nün efsane futbolcuları Ali Cevizli, Nail Demir, Dumlupınar’ın efsane başkanları Tünay İrfanoğlu, Nusret Mahirel anı maçı Gazimağusa Dr Fazıl Küçük stadında faal futbol hakemliği bırakmış Abdullah Adem’in yönettiği Mağusa futbol masterleri ile Pile masterleri arasında oynanan anı maçına yakışır şekilde her iki takımda dostça centilmence bir mücadele ortaya koyarak, futbol emekçilerin anıldığı maçı 2-1 Pile masterleri kazandı.

Ödül Töreni

Mağusa futbol masterleri derneği tarafından organize edilen merhumlar Ali Cevizli, Nail Demir, Tünay İrfanoğlu, Nusret Mahirel anı maçı sonrasında Mağusa futbol masterleri Derneği başkanı Tanju Üngör yaptığı kısa konuşmada ülke futboluna önemli hizmetleri, emekleri ve katkıları olan değerli isimler Ali Cevizli, Nail Demir, Tünay İrfanoğlu, Nusret Mahirel’in kısa özgeçmişlerinden bahsederek, anılarını yaşatma için dernek olarak üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini belirterek, katılımcılara, ailelere, destek olan katkı koyanlara teşekkür etti. Ödül töreninde ise Pile masterlerine kupayı Mağusa Türk Gücü’nün efsane ismi Mustafa Oraloğlu (Klaeci Mustafa) tarafından verildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75