banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Forest Son Nefeste..! (2-1)
banner98

Yer: Şht Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler: Şakir Azizoğlu, Berk Bağrıkara, Ahmet Genç

K.Kaymaklı: Mehmet, Emre (77’Alp) Fikret (56’M.Göçben) Halil (Çağlar) M.Kaygısız, Alpay, Mahmut, Gozar, Muhammed (56’Arseven) Sylla, Bahadır

Lefke: İrfan, Yakup, Mustafa, Yılmaz, Issa, Kouassı, Chıdı (71’Okan) Aykut, Mehmetali (56’Hasan) Erkan (74’Gökhan) Kaan

Goller: 53’Fikret Yağcıoğlu, 90+6’Sylla (KK) 90+4’Gökhan (Lefke)

5.dakikada K.Kaymaklı’nın kullandığı köşe vuruşunda kaleci İrfan topu elinden kaçırdı ve top üst kale direğinden döndü dönen topu Gozar tamamladı Kaan çizgiden çıkardı.

7.dakikada Gozar çalımlarla ceza alanı içine girdi sert vuruşu üst kale direğine vurarak dışarı gitti.

18.dakikada K.Kaymaklı altı pasının içine yapılan ortada İssa topa vurdu Mehmet Özeralp kurtardı.

19.dakikada İssa ceza alanı içinde Bahadır tarafından düşürüldü ve Şakir Azizoğlu tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Yılmaz Şipal’ın vuruşunu Mehmet Özeralp kurtardı.

27.dakikada Yılmaz Şipal yaklaşık 25 metreden müthiş bir şut çıkardı ama Mehmet Özeralp doksana giden topu harika çıkardı.

53.dakikada gelişen K.Kaymaklı atağında Fikret sağ kanatta topla buluştu ceza alanı girer girmez sert ve düzgün vurdu ve topu ağlara gönderdi 1-0.

79.dakikada Gökhan Titiz’in serbest vuruşunda sol çaprazdan sert bir vuruş yaptı ve yan kale direğini yaladı.

90+4.dakikada K.Kaymaklı ceza alanı içine doldurulan topa kaleci Mehmet müdahale edemeyince Gökhan kafayla topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1 yaptı.

90+6.dakikada sağ kanattan Arseven topu Hasan Çaka’dan aldı ortasında altı pas içinde Sylla vurdu ve topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Forest Son Nefeste.. (21)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75