banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Forest ile Göçmen Yenişemedi..! (1-1)
banner98

Yer: Lefkoşa Şht. Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler: Evren Karademir, Mehmet Ekşici, Cenk A. Özfuttu

K.Kaymaklı: Salih, Halil Turan (90’ M.Öztürk), Gökhan, Billy Michael, Arda (88’ H.Çakır), Rıfat, M.Kaygısız (46’ Felix Obada), Alpay, Derviş (46’ Tuğrul), Alp (62’ Muhammed), Bahadır

Göçmenköy: Mehmet, Bilal, Kadir, M.İneci, M.Amasyalı (46’ Samet), Reşit, Bayram (88’ M.İnanç), İ.Çıdamlı (88’ H.Çıdamlı), Toure, Debouto, Remzi

Goller: 4’ Alp Gazi (K.Kaymaklı), 79’ Remzi (Göçmenköy)

AKSA Süper Lig’in sekizinci haftasında K.Kaymaklı ile Göçmenköy karşı karşıya geldi. Karşılaşma Alp ve Remzi’nin karşılıklı golleri ile 1-1 tamamlandı. Bu sonucun ardından ev sahibi K.Kaymaklı puanını 5’e yükseltirken, Göçmenköy 14 puana çıktı.

Maça hızlı başlayan K.Kaymaklı, golü de erken buldu. 4’üncü dakikada Billy’nin sağdan yaptığı ortada topa düzgün bir vuruş yapan Alp Gazi takımını 1-0 öne geçirdi.

29’da Toure’nin soldan taşıdığı topta Remzi’nin yakın mesafeden şutu savunmadan sekerken açılan topa Bekir’in vuruşu dışarıya gitti.

39’da bu kez Debouto uygun anda vuruşunu yaptı, top savunmanın engellemesi ile dışarıya gitti.

44’te Bekir çok sert bir şut çıkarırken, kaleci Salih estetik bir kurtarışla gole izin vermedi.

İkinci yarının ilk bölümlerinde oyun temposu oldukça düşerken, maçın son bölümlerinde iki kalede de pozisyonlar yaşandı.

79’da Toure’nin soldan yaptığı ortayı kaleci Salih elinden kaçırdı, boşta kalan topu Remzi kafa vuruşu ile ağlara gönderince maça yeniden eşitlik geldi.

90+2’de soldan Kadir topla ilerledi, uygun açıyı bulduğu anda vuruşunu yaptı ancak top üstten dışarıya gitti

Karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75