banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Esentepe Fırtınası Sürüyor..! (3-0)
banner98

Yer: Esentepe Erdal Barut Stadı

Hakemler: Emre Öztaşlı, İbrahim Katmer, Mert Aksu

Esentepe: Osman, Nesrin, Emre, Yusuf, Deniz, Tuğra, Salih, Ali, Emek, Mahmut, Oğuz Dems Cons.

Çanakkale; Yusuf, Sami, Orhan, Anıljan, Malik, Barın, Mustafa, Rifat, Çağdaş, Yunus, Ekrem

Goller; dk 16 Emre, dk 90 Semih - 90+ 2 Semih

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Esentepe 16.dakikada orta sahanın başarılı ismi Emre Mutlu’nun golü ile 1-0 öne geçti.

İlk devre de karşılıklı ataklarda başka gol çıkmayınca devre Esentepe’nin 1-0 üstünlüğünde sona erdi.

İkinci devrede kıran kırana mücadele iki takım arasında devam etti. Esentepe farkı artırmaya Çanakkale ise eşitlik için ortaya koydukları mücadele de son vuruşlarda beceriksiz oldular.

Karşılaşmanın son bölümünde tüm riskleri alarak yüklenen Çanakkale karşısında ev sahibi Esentepe 90 ve 90+ dakikada Semih ile 2 gol bularak sahadan 3-0 galip ayrılmayı başardı.

Bu sonuçla Esentepe 31 puana yükselerek 2.sıraadaki yerini sağlamlaştırdı ve lideri 4 puan geriden takip etti. 3.sıradaki en yakın rakibi ile puan farkını da 7’ye çıkardı.

Çanakkale ise bire bir rakibi karşısında aldığı mağlubiyetle 21 puan da kaldı ve 2.sıradaki Esentepe ile puan farkı 10’na yükseldi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75