banner108
Öne Çıkanlar Başkentte 4ledi.. (24) KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti Karşıyaka Nisanda Start Alacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ekmekçi: “Altyapılarda İşbirliği Konusunda Antalyaspor ile Uzlaştık”
banner98

Antalyaspor’un 4 gün boyunca ekibimize üst düzeyde bir ilgi gösterdiğini ifade eden Ekmekçi, “Bir taraftan milli takımımız iki önemli maça çıkarken bizler de Antalyaspor yetkilileri ile çok önemli toplantılar yaptık. Başkanımız Hasan Sertoğlu’nun da teşviki ile altyapılarda ciddi bir işbirliği konusunda Antalyaspor ile uzlaştık.”dedi.

“Trabzonspor’un ardından Antalyaspor ile de kurumsal ilişki kuruldu”

Antalyaspor Altyapı Koordinatörü Ferda Ramanlı ile hem kulüp takımlarımızın hem de milli takımımızın Antalyaspor’un tesislerinde kamp yapması konusunda ve altyapıda görevli antrenörlerin eğitimleri konusunda anlaşmaya vardıklarını kaydeden Ekmekçi, “Alt yaş gruplarımızda Trabzonspor’un ardından Antalyaspor ile de kurumsal bir ilişki kurulması sağlandı. Elbette nihai hedefimiz futbolcularımızın dünyaya açılması ve izolasyonların kaldırılması için mücadele etmek, ancak bu sürede gençlerimize de profesyonel anlamda kamp, maç ve altyapı eğitimi sağlamak federasyon olarak hedeflerimiz arasındadır.”dedi.

“Çok ciddi bir tecrübe oldu”

Ekmekçi, Antalya’nın kendileri açısından son derece öğretici ve ciddi bir tecrübe olduğunun altını çizerken, “Bundan böyle hem U16 Ligi hem de diğer altyapı ligleri için yetenekli futbolcularımıza bir hedef koyabileceğiz. Bir yandan federasyonumuzun dış ilişkiler birimi izolasyonların topyekün kalkması için mücadele ederken, diğer yandan bulduğumuz her fırsatı değerlendirmek ve sporcularımızı rekabete hazır hale getirmek gerekiyor, bunun için de çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

Hüseyin Ekmekçi son olarak antrenör ve futbolculara temsiliyet süresinde ortaya koymuş oldukları disiplin, çalışma ve ülkemizi temsil etme noktasındaki hassasiyetleri için teşekkür ederken, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Altyapı Koordinatörü Ferda Ramanlı ve Antalyaspor’un Kıbrıslı Türk Atletik Performans Direktörü Mustafa Behlül’e işbirliği konusunda ortaya koydukları kararlılık için minnet duyduklarını ifade etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75