banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Yalova Mormenekşe BAF
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Easter Cup’ta Şampiyonuz..!
banner98

Güney Kıbrıs’ta yılda bir kere özel olarak düzenlenen Easter Cup Futbol Tenisi turnuvasına 5 takım katıldı. Easter Cup Futbol Tenisi turnuvasına Mağusa Crows olarak katılan sporcularımız organizasyonda göstermiş oldukları üstün performansla turnuva şampiyonu olmayı başardı.

Şampiyon sporcularımız Doğukan Doğu, Mehmet Aksunlar, Süleyman Devecioğlu kazanılan şampiyonluğu Mağusa’nın simgesi olan “Şampiyon Melekler Takımı” ve yakın zamanda zamansız kaybettiğimiz Fikri Arkıner (Fikri başkan) abilerine armağan ettiler.

Teşekkür Ettiler

Easter Cup Futbol Tenisi turnuvasına Mağusa Crows olarak katılan ve şampiyon olan sporcularımız Doğukan Doğu, Mehmet Aksunlar, Süleyman Devecioğlu, organizasyon öncesinde Mağusa Arena Spor Salonun kapıların açan Gazimağusa Belediye başkanı Dr. Süleyman Uluçay, Salondan sorumlu direktör Özkan Eser, destek veren tüm sponsorlara teşekkür ettiler.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Easter Cupta Şampiyonuz..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75