banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dursun; "Bu kez kazanacağız"
banner98

Yarın finalde Boğaziçi ile karşılaşacak olan Kaplıca Karadeniz 61'de takım kaptanı Ogün Dursun dev mücadele öncesi görüşlerini spor servisi ile paylaştı.

Ogün'ün görüşleri şu şekilde;

"Finaller her zaman zordur. Rakip tecrübeli teknik ekip ve kadrodan oluşuyor. İşimizin zor olacağının farkındayız. Hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz. Son 4 sezonda 3 kez finallerden dönen bir camiayız. Artık hatalarımızdan ders çıkarmış bir şekilde finale hazırız. 

Takımımıza çok güveniyorum. Her hafta sergilediğimiz takım ruhunu, mücadeleyi ortay koyup camiamıza ve zamansız bir şekilde aramızdan ayrılan Hüseyin & Emre Genç kardeşimize olan sözümüzü tutacağız. Sakatlıksız, sevgi ve saygının kaybedilmediği, seyir zevki yüksek bir maç olmasını diliyorum".​​​​​

banner116
Anahtar Kelimeler:
Dursun Bu Kez Kazanacağız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75