banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dumlupınar’ın Weston’u var (1-0)
banner98

Stat: Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, İsmail Egeli, Özal Çağlayan

Yonpaş Dumlupınar: Türkkan, Emre, Mehmet Gürbıyık, Olcay, Rıfat, Tahsin, Berke, Osman, (70’ Ola), Berk, Mert, (70’ İbrahim Köse), Weston

TOL: Hüseyin, Yunus Emre, Ertaç, Bilal, Polat, (54’ Mahmut), Turgut, Burak, Berke, Doğukan, Sassi, Ümit, (80’ İlker İnceler)

Gol: 73’ Weston (Yonpaş Dumlupınar)

   Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda oynanan AKSA Süper Lig karşılaşmasında Yonpaş Dumlupınar ile Türk Ocağı kozlarını paylaştı. Temposu çok yüksek olmayan karşılaşmada her iki kalede de gol pozisyonları vardı. Özellikle Yonpaş Dumlupınar’da net pozisyonlarda kaçırılan goller saç baş yoldururken az ama etkili çıkan Türk Ocağı da 2 net pozisyonda golü bulamadı. 73. dakikada maçın en iyilerinden Weston’un serbest vuruştan attığı mükemmel gol maçın skorunu belirleyen gol oldu. Yonpaş Dumlupınar bu galibiyetle puanını 17’ye çıkarıp 5. sırada yer bulurken Türk Ocağı 6 puanla 11. sırada kaldı.

Maçtan notlar...

11’ Ani gelişen Dumlupınar atağında Osman sol çaprazda karşı karşıya topu üstten auta attı.

23’ Gelişen Yonpaş Dumlupınar atağında Mert bir anda kaleci Hüseyin ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunu kaleci Hüseyin çıkardı.

36’ Weston’un sağdan ortasında Osman, arka direkte bom boş topla buluştu. Sert vuruşu yandan auta çıktı.

40’ Weston’un kafa şutu savunmaya çarpıp Mert’e geldi. Bu futbolcunun rövaşata gol vuruşu önce savunmaya sonra kale direğine çarparak dışarıya çıktı.

51’ Dumlupınar atağında Berk sağ çaprazda karşı karşıya kaldı. Polat son anda ayak koyarak net bir golü önledi. Bu pozisyonda Polat sakatlanarak ambulansla hastahaneye kaldırıldı.

61’ Türk Ocağı’nda korneri Ertaç kullandı. Mahmut’un müsait pozisyonda kafa şutu direği sıyırarak auta çıktı.

73’ Oyuna yeni giren Ola’nın düşürüldüğü pozisyonda kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Weston, mükemmel bir vuruşla topu köşeden ağlara göndererek maçın skorunu ilan etti 1-0.

Foto: Sude Gözdem

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75