banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dumdum ve Doğan 1-1'lerini üzmedi (1-1)
banner98

Stat: Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı
Hakemler: Turgay Misk, Sertan Alkın, Engin Akkagün
Yonpaş Dumlupınar: Türkkan, Berk, Olcay, İsmail, Necati, Mehmet Gürbıyık, Ola, (75’ Hikmet), Berk Büyükkal, (Mehmet Altın), Rıfat, Mert, Ossy Martin 
Doğan Türk Birliği: Ozan, Salih Güvensoy, Emin, Yusuf, Aydın (80’ Efe), Mustafa Kemal Atlar, Doğukan, Selim, (57’ Selim), Halil Turan, (73’ Ali Savaşan), Hamit, (57’ Tansel), Arda Eren

   AKSA Süper Lig’in ikinci yarısının 17. haftasında karşı karşıya gelenYonpaş Dumlupınar ile Doğan Türk Birliği 1-1 berabere kaldılar. Karşılaşmada golleri 50. dakikada Ola ve 62’ dakikada Emin attı. İki takımın da daha çok hafta arasında oynayacağı kupa mücadelesini düşünerek mücadele ettiği karşılaşmada tempo zaman zaman yükselse de maçın genelinde iki takım da kontrollü bir oyunu tercih etti. Bu sonuçla Yonpaş Dumlupınar puanını 30 yaparken Doğan Türk Birliği 26 puana çıktı.

Maçtan notlar:

24’: Doğan Türk Birliği atağında Salih soldan ortaladı. Kalaye paralel geçen topa Metin Eren müsait pozisyonda dokunamadı.
29’: Ossy Martin çalımlarla ceza alanıa girdi. Açıyı bulduğu anda sert ve düzgün vurdu. Kaleye girmekte olan top Yusuf’un sırtına çarparak kornere çıktı.
34’: Martin sağdan ceza alanına girdi. Yerden ortasında bom boş durumda topla buluşan Mert’in sert şutu üstten auta çıktı.
50’: Hızlı gelişen Yonpaş Dumlupınar atağında Necati soldan son çizgiye indi. Ortasında Ola, plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-0.
62’: Soldan gelişen Doğan Türk Birliği atağında Tansel ortaladı. Emin yatarak kafayı vurdu. Top köşeden ağlara gitti 1-1.
86’: Doğan Türk Birliği atağında Tansel’in pasında Arda Eren kaleci Türkkan’ın kaleyi boşalttığı bir anda topla buluştu. Topu kaleye göndermek üzereyken savunmaısna yardıma gelen Mehmet Altın topu kornere attı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75