banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dipkarpaz şampiyon
banner98

Karşılaşma öncesinde Dipkarpaz takımı sahaya Şampiyon Melekler için pisti " Sizi unutmayacağız " yazılı pankartla çıktı. Sadrazam Kayalar takımı ise iki gün önce vefat eden Musa Akkuş için başsağlığı pankartıyla çıktı. Karşılaşmanın 90 dakikalık  bölümü golsüz bitti. Uzatmalara geçildi. Karşılaşmanın 115. dakikasında bir pozisyon sonrasında Dipkarpaz tribünlerinden sahaya pet şişe atıldı. Pet şişe isabet eden Sadrazam Kayalar Antrenörü Bayram Dağgül, kısa sürede sakatlık yaşadı. 118. Dakikada ise duvarın bulunduğu yerde bulunan iki Dipkarpaz taraftarı yaşanan diyalogdan sonra sahaya girerek Antrenör Bayram Dağgül'ü darp etti. Araya giren polislerle taraftarlar arasında arbede yaşandı. Bayram Dağgül, yerde kalırken, sağlık görevlisine hemen müdahale etti. Karşılaşmanın hakemi Tufan Çerçioğlu ve yardımcıları hakem soyunma odasına giderken, karşılaşma yaklaşık 25 dakika durdu. Takviye polislerin çağrılmasının ve stada gelmelerinin ardından karşılaşma yeniden başladı. İki dakika daha oynanan uzatmalarda da gol olmadı. Penaltı atışları sonrasında 5-4 kazanan Dipkarpaz Takımı şampiyon oldu. Karşılaşma sonrasında kupa töreni yapıldı. Kupayı Dipkarpaz takımına KTFF Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Duvarcı takdim etti. 

banner116
Anahtar Kelimeler:
Dipkarpaz şampiyon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75