banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Denizalp; "Adına yakışır bir final olacak"
banner98

Aslanköy kaptanı Hasan Denizalp, yarınki final öncesi görüşlerini spor servisi ile paylaştı.

Hasan'ın görüşleri şu şekilde;

"Finale kalmak bizim için tarifsiz bir duygu. Özellikle kendi köyüm olduğu için apayrı duygular yaşıyorum. Kendi köyümün forması altında finalde mücadele vermek benim için benim için büyük bir gurur olacak. 

Herşeyden önce bu takımın buraya gelmesi büyük bir emek ve fedakarlığın meyvesi. 

Sezon açılışından itibaren yönetim ve teknik heyetimizin belirlediği şampiyonluk hedefine inanarak bu finale geldik. Takımımızda muazzam bir aile ortamı var ve tüm futbolcu kardeşlerimle birlikte sezon açılışındaki ilk antrenman gününden beridir bu hedef doğrultusunda çalıştık. 

Grup maçları ve yarı final maçlarında Aslanköy ruhunu ortaya koyarak, tüm futbolcu kardeşlerim müthiş bir karakter göstererek ve en önemlisi ise inanarak buraya geldik. BTM 2 ligindeki her takımın hedefi bu finale gelmekti. Ali hocamız sezon başından itibaren bizlere tüm bilgi ve tecrübelerini aktarıyor. Final maçı için dersimize iyi çalışıyoruz. İnşallah bu yolculuğun sonu şampiyonluk ile noktalanır. 

Köyümüz, taraftarımız ve yönetimimiz bizlerin arkasında tek bir vücut gibi hareket etti maçlarda bizleri yalnız bırakmadılar. Özellikle yarı final maçında büyük bir teveccüh gösterdiler ve bizlere büyük destek verdiler. Aslanköy geçmişte küme çıkma başarısı gösterse de tarihinde ilk defa bir gece maçına çıkıyor. Tüm taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. İnşallah bu finali kazanarak tüm taraftarımızın ve sempatizanlarımızın yüzünü güldüreceğiz.

Mevlevi takımına büyük saygı duyuyoruz. İyi oyuculardan kurulu güçlü bir ekip ve ayni bizim gibi köy ortamı oluşturdular. İyi maçlar çıkardılar ve finale geldiler. Bu final için başarılar diliyorum. 

Köy takımlarına destek verildiği halde ne kadar iyi yerlere gelebileceğini her iki takım da finale kalarak gösterdi. Final ismine yakışır bir maç olacağını düşünüyorum. 

Özellikle bu yola çıkarken ve bu yolda ilerlerken, bu takımın kurulmasında ve aile ortamı yakalamasında büyük rol oynayan ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan yönetimimize, sponsorlarımız Kale Boya, AluDenizalp ve Cemal Sarı Garaja, özellikle de hocamız Ali İmam ve ekibine teşekkür ederim.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75