banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Göçmenden Teşekkür Mesajı.. Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Geçitkale Canı için Kazandı.. (20)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Demirhan umutlandı
banner98

Antrenör Vural Köseoğlu, tek hedeflerinin Demirhan'ın tarihinde olmayan 1. Lig hayalini gerçekleştirmek olduğunu söyledi. 

"Camia olarak kenetlenmiş durumdayız. Oynadığımız olumlu futbol ve tüm ligerin maç başı ortalama en çok gol atan takımı olmamız tesadüf değildir" diyen Köseoğlu, "Çok düzgün bir başkan ve çok çalışan ve takımın hep yanında olan bir yönetime sahibiz. Sezon başında yapılan transferler ve planladığımız oyun sistemimizde olumlu futbol ve bol gol hedefi konmuş ve çalışmalarımızı hep  buna göre yapmıştık. Deplasmanda yaşadığımız puan kayıpları bizi üzmesine rağmen kendi evimizde aldığımız bol gollü galibiyetler ve göze hoş gelen futbol bizi mutlu ediyor ve ümitlendiriyor.
Camia olarak hedefimiz kalan 5 maçımızı da her maçı final havasında oynayıp Demirhan'ın tarihinde ilk kez 1. Lig hayalini gerçekleştirmek olacak.
Takım olarak bunu başaracak kalite ve güce sahibiz. Ligin geriye kalan maçlarında bütün rakiplerimize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Demirhan Umutlandı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75