banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Conifa basın toplantısı yapıldı
banner98

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Ahmed Samşi Topcan Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda KTFF başkanı Hasan Sertoğlu ile Bağımsız Futbol Federasyonları Birliği (CONIFA) Avrupa Başkanı Alberto Rischio basına bilgi verdi.

Toplantıda konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu daha önce bu organizasyonun ülkede yapıldığını hatırlatarak “Bu turnuvayla ilgili tecrübemiz var bu sefer daha iyi geçen defakinden daha güzel daha profesyonel yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Sertoğlu “Hiç olmazsa burdaki gençlerin milli duyguyu tatmalarını sağlarsak ne mutlu bize.
Özellikle puma gibi bir markanı milli takıma sponsor olması bizde bir heyecan yarattı bu heyecanı gençlerimize de yaşatmak için bu düşünceye girdik” diyerek şampiyonanın 3-11 Haziran tarihleri arasında KKTC’de yapılacağını açıkladı.

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu masrafları kendi karşılayacak birkaç takımın KKTC ile hazırlık maçı oynamak istediklerini belirterek “İkinci devre bir iki tarih belirleyip hazırlık maçı yapabiliriz” dedi.

Bağımsız Futbol Federasyonları Birliği (CONIFA) Avrupa Başkanı Alberto Rischio pandemi sonrasında tüm ülkelerin bu organizasyon için heyecanlı olduklarını belirterek şampiyonanın 12 ülke ile gerçekleşeceğini kaydetti.
Rischio maçları yönetecek hakemlerin yerli hakemler dışında avrupadan gelecek hakemler tarafından yönetileceğini bunun için çalışan bir komitelerinin olduğunu kaydetti.
Basın toplantısında organizasyonun 3-11 Haziran tarihleri arasında KKTC’de gerçekleşeceği ve dörderli 3 grupta 12 takımın ülkedeki 6 merkezi stadda oynayacağı açıklandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75