banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Geçitkale Canı için Kazandı.. (20) Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Mağusa Maratonunda İkincilik..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cihangir’de BABACAR Üzüntüsü..! Sezonu Kapattı..!
banner98

Cihangir'in Senegalli forveti Babacar Mbaye Diop dün oynanan MTG maçının 73.dakikasında kaburgalarını tutarak oyundan alınmıştı. Oyundan alınarak YDÜ hastahanesine sevk edilen yıldız oyuncunun yapılan kontrollerinde maç içerisinde kalp krizi geçirdiği belirlenmiş ve yapılan anjiyoda ortaya çıkan sonuç sonrası tıkanan iki damarına stent takılmıştı.
Yakın Doğu Hastanesi yoğun bakım bölümünde kontrol altında tutulan Babacar'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edilmesiyle bir buçuk iki ay istirahat edeceği, sonrasında tetkik ve efor testlerinin yapılmasıyla futbola dönmesi konusunda durumunun netleşeceği açıklandı.
31 yaşındaki futbolcunun kalan 10 haftalık sürede takıma dönmesinin zor olduğu ve bu sezonu kapattığı düşünülüyor.

Cihangir kaybettiği MTG maçına üzülürken ondan daha kötü gelen haberle adeta yıkıldı. Takımın en önemli oyuncularından biri olan Babacar’ın şampiyonluk yolunda olmayacak olması takımda moralleri oldukça bozdu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75