banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çetinkaya nefes aldı (2-1)
banner98

Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip Çetinkaya 2-1 kazanarak çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Çetinkaya aldığı bu galibiyetle puanını 26’ya çıkarırken, Lefke ise 36 puanda kaldı.

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Osman Özpaşa, Serkan Özdenkci, Cenk Aras Özfuttu, Fehim Dayı

Çetinkaya: Kani, Burak, Recep, Mehmet, Osman, Cemal, Doğukan, Ramadan, Agoha, Çağlar, Agoha

Lefke: İrfan, Aykut, Yakup, Kemal, Mustafa, Okan, Behiç, Kaan, Yılmaz Şipal, Chibuzor

Goller: 20’ ve 64’Sampson Agoha (Çetinkaya), 45’Okan Gün (Lefke)

AKSA Süper Lig’de 27.hafta karşılaşmasında Çetinkaya ile Lefke karşılaştı. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip Çetinkaya 2-1 kazanarak çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Çetinkaya aldığı bu galibiyetle puanını 26’ya çıkarırken, Lefke ise 36 puanda kaldı.

Sarı kırmızılılara Lefke karşısında 3 puanı getiren golleri Sampson Agoha kaydederken, Lefke’nin tek golünü Okan Gün attı. 

Karşılaşmanın 20.dakikasında Çetinkaya, yabancı oyuncusu Sampson Agoha’nın golü ile 1-0 öne geçti. Sarı kırmızılılar 3 net pozisyondan da yararlanamazken, Lefke 43.dakikada penaltı kazandı. Atışı kullanan Yılmaz Şipal, topu direğe nişanladı ve menekşe beyazlılar atıştan yararlanamadı.

Batı temsilcisi 45.dakikada Okan Gün ile golü bularak soyunma odasına 1-1 girdi. 

İkinci devrede her iki takım da orta sahayı kalabalık tutarak oynarken, Çetinkaya 64.dakikada yine Agoha’nın golü ile 2-1 öne geçti. Son bölümde her iki takımın da az da olsa pozisyonları olsa da maçta başka gol olmadı ve zorlu karşılaşmada kazanan 2-1’lik skorla Çetinkaya oldu.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Çetinkaya Nefes Aldı (21)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75